poza motto
Info
Echipa Edtehno are onoarea de a va prezenta pagina Festivalului Tehnologic de la Satu Mare.
Rugam respectuos sa utilizati
Internet Explorer

EdTehno

Ultima actualizare s-a facut in data de 03.05.2010
la ora 17:00 .
FELICITAM ORGANIZATORII!!!

		ORGANIZATORI=OAMENI FRUMOSI=OAMENI INIMOSI=ADEVARATI OAMENI!!! MULTUMIM LUI DUMNEAZEU CA A ASEZAT PE ACEST PAMANT SI ASEMENEA OAMENI!!!
		
		
		
Meniu
Dati Click pe imagini!!!
OLIMPIADA NATIONALA DE EDUCATIE TEHNOLOGICA 2010

Back ->Homes


BINE ATI VENIT PE PAGINA OLIMPIADEI NATIONALE DE EDUCATIE TEHNOLOGICA SATU MARE 2010

  Aceasta pagina are menirea de a oglindi modul in care s-a desfasurat OLIMPIADA NATIONALA DE EDUCATIE TEHNOLOGICA, editia aprilie 2010, SATU MARE.


  Publicam in regim de urgenta REZULTATELE FINALE


   Publicam un mic album cu unele lucrari de la proba practica ale elevilor. MAINI DIBACE!


   Publicam COMISIA CENTRALA!


  Eu - personal, si pot sa spun ca mai sunt multi care sunt in asentimentul meu, ii felicit din inima pe toti organizatorii care au dovedit ca A FI OM II LUCRU MARE...
   In paginile pe care din inima le punem la dispozitia intregii LUMI TEHNOLOGICE vrem sa oglindim modul stralucit in care organizatorii si-au facut mult mai mult decat datoria de gazde.
  Vrem, impreuna cu gazdele noastre, sa scriem o carte a BUNULUI GUST SI A PERFECTEI ORGANIZARI.
  Vrem sa aratam ca aceasta discipina este la fel de importanta ca matematica si la fel de nobila ca arta!
  Vrem sa va indemnam sa luptati impreuna cu noi impotriva tuturor acelora care, din ratiuni pur economice, prost intelese, vor sa arunce la cosul istoriei o disiciplina care poate sa aduca, prin competentele pe care le dezvolta, o raza de lumina intregii natiuni.
  Potem spune, fara nici o exagerare, ca aceasta disciplina este LUMINITA DE LA CAPATUL TUNELULUI!!!
  Disciplina Educatie Tehnologica se preda in toata lumea. Numarul de ore de predare din tari cu o dezvoltare superioara tarii noastre este de 4-5 sau chiar 6. Cum credeti ca au ajuns aceste tari la acest nivel? Este simplu - dezvoltand ratiunea, problematizarea, munca in echipa, gandirea sistemica, deci... Educatia tehnologica.


			
PROFESORI DE EDUCATIE TEHNOLOGICA DIN TOATA LUMEA ...UNITI-VA!!!


  In anul 2010 toate datele oficiale ale Olimpiadei Nationale de la Satu Mare vor fi urmarite pe site-ul olimpiadei www.edtehnosm.go.ro (realizare deosebita a domnului profesor Ovidiu Motisan). Din anul 2011 site-ul nostru (www.edtehno.info) va ramane singurul purtator de cuvant al tuturor profesorilor de educatie tehnologica din tara. In acest timp pe site-ul nostru vom publica sugestii, impresii, anunturi sau creatii ale colegilor noastri din tara!!!
   Vrem sa publicam numele tuturor acelora care, cu daruire, competenta, dragoste de aceasta disciplina, au facut ca acest eveniment sa se ridice la rang de OLIMPIADA INTERNATIONALA!