poza motto
Info
Echipa Edtehno are onoarea de a va prezenta noua interfata a site-ului, imbunatatita pentru a face fata cerintelor utilizatorilor.
Noua interfata este testata cu urmatoarele browsere:
Internet Explorer 6.0
Mozilla Firefox 1.5.0.1
Mozilla Firefox 1.5.0.2.
Mozilla Firefox 1.5.0.3.

EdTehno

Ultima actualizare s-a facut in data de 28.02.2010
la ora 21:00 PM.A DOUA SANSA!!!

		
SCOALA GENERALA VALEA SPINULUI - NASAUD- DIRECTOR PROF. ROS NICOLAE
Meniu
Dati Click pe imagini!!!
A DOUA SANSA!! ** SCOALA GENERALA VALEA SPINULUI

Back ->Homes


BINE ATI VENIT PE PAGINA PROGRAMULUI ,,A DOUA SANSA" - SCOALA GENERALA VALEA SPINULUI - NASAUD 2010

  Programul ,,A Doua Sansa" reprezinta o initiativa a Ministerului Educatiei, Cercetarii si Tineretului (2007) care vine in intampinarea unei probleme des intalnita în comunitatile defavorizate: existenta unui numar mare de persoane care au depasit varsta legala de scolarizare, fara insa a fi reusit sa participe complet sau deloc la propria lor educatie, la nivelul invatamantului obligatoriu. În acest context, programul ,,A Doua Sansa" ofera posibilitatea continuarii si finalizarii studiilor obligatorii fara a fi necesara intreruperea activitatii profesionale sau familiale.   Programul este structurat pe doua nivele: ,,A Doua Sansa" – invatamant primar si ,,A Doua Sansa" – invatamant secundar inferior – acesta din urma avand si o componenta de pregatire profesionala. Nu exista o limita superioara de varsta pentru cei care doresc sa se inscrie in acest program. Conditia este ca acestia sa fi depasit varsta legala pentru a fi încadrati (reincadrati) in invatamantul de masa. Pentru a stabili cat mai exact nivelul de cunostinte si competente al cursantilor, si a identifica, în consecinta, nevoile educationale ale acestora, inscrierea in program este urmata de organizarea unor interviuri individuale.   Acestea servesc la stabilirea achizitiilor anterioare ale cursantului si, în consecinta, la elaborarea unui program de pregatire individualizat.   Acest domeniu va fi dedicat Programului ,,A doua sansa" organiat si sustinut de Scoala Generala Valea Spinului Nasaud.
  In aceasta pagina vom face cunoastinta cu cei care incearca sa se integreze in acest generos program si desigur ca ii vom cunoaste si pe cei care, cu multa tenacitate si competenta le indruma pasii.Tabelele cu elevii si profesorii vor fi postate in cel mai scurt timp!!