Doar cateva cuvinte!

Tot respectul pentru membrii acestei vajnice comisii
Comisia Centrala a fost formata din 20 de membri din 19 judete.
Pentru a informa pe toata lumea, Comisia Centrala se formeaza prin selectia de catre Minister din cadrul propunerilor facute de judete. Deci, pentru a putea fi in Comisie, trebuie sa fiti propusi de inspectorul de specialitate al judetului dumneavoastra.
Subiectele sunt realizate spontan, fara influente exterioare, din bibliografia data si respectand intocmai PROGRAMA! Comisia Centrala nu are competente in a face evaluarea manualelor! Programul Comisiei este deosebit de incarcat si totul se face contra timp. Unele greseli se pot strecura. Este omeneste! Profesorii insotitori pot semnala intr-un mod politicos si decent unele elemente care pot fi considerate greseli. Ele vor fi corectate in avantajul elevilor. Nimeni din aceasta Comisie nu si-a permis sa minimalizeze rolul insotitorilor. Stiu ca acestia sunt port stindardul judetului lor, sunt ,,spuma" profesorilor de Educatie tehnologica din judete. Daca au fost greseli, va rog sa ma credeti ca au fost neintentionate si doar datorate oboselii! Va multumim pentru intelegere! Si noi va vom intelege atunci cand veti fi in Comisia Centrala! SI SIGUR VETI FI!!! MERITATI PE DEPLIN!!!

Comisia Centrala

Toate fiind rezolvate, putem trece la ...Comisie!
Componenta Comisiei Centrale o puteti consulta dand clik pe butonul de mai jos!
Vreau insa sa mai remarc efortul depus de cativa oameni de exceptie in bunul mers al olimpiadei: doamna vicepresedinta Bianca DAVID, acel factotum al Comisiei, si domnul Eugen TAMASAN (Imagine), care, pe langa calitatile deosebite in materie de descretire a fruntilor, mai are si o mare disponibilitate digitala, competenta care a contribuit decisiv la bunul mers al olimpiadei! Nu pot sa nu amintesc aici inca o persoana care si-a adus un aport individual deosebit pentru bunul mers al olimpiadei. Da, este vorba de frumoasa, inteligenta si RASFATATA, doamna Marinela MOCANU (Imagine). Va multumim tuturor!