Cateva...cuvinte!

Olimpiada Nationala de Educatie Tehnologica, Tulcea 2011
In perioada 17-21 aprilie 2011 s-a desfasurat la Tulcea Olimpiada Nationala de Educatie Tehnologica, la care au participat 168 elevi din toata tara (4 din fiecare judet, insotiti de un profesor ales ,,pe spranceana"). Olimpiada s-a desfasurat sub deviza TEHNOLOGIA VA RENASTE ROMANIA si a avut ca suport material fantastica baza tehnica a Colegiului Tehnic ,,Henri Coanda", condus cu dragoste si competenta de doamna prof. Stroe Doina, secondata cu aceeasi competenta de prof. Coreski Eugenia (Imagine). Acestea sunt doar cateva cuvinte pe care, sub oboseala placuta a calatoriei, le-am putut asterne dar va promit ca in scurt timp am sa le dezvolt, desigur, si adaugand impresiile celor care au participat la aceasta deosebita actiune educativa. Va pot spune inca doar ca doamna directoare prof. Stroe Doina este o mare iubitoare a disicplinei EDUCATIE TEHNOLOGICA si ca, prin tot ceea ce face pentru aceasta disciplina, trebuie fara exagerare DIVINIZATA! Va rog sa ma credeti ca stiu ce vorbesc! Se lupta cu dusmanii acestei discipline, dusmani care au un singur pacat, NU CUNOSC DISCIPLINA si, tot ceea ce este necunoscut, devine periculos! Cunoasterea acestei magnifice discipline este un DAR pentru cei care o inteleg si un adevarat APANAJ PENTRU PROSTII CARE NU O CUNOSC SI NU O INTELEG!

Doua vorbe despre Comisia Centrala

Voi asterne doar cateva ,,vorbe" despre Comisia Centrala. Pagina dedicata Comisiei este pe meniul *Comisia Nationala*.
Comisia Centrala a fost compusa din 20 de cadre didactice. A fost condusa de: Presedinte-Simona MARIN, Conf. dr. Universitatea ,,Dunarea de Jos", Galati (Imagine); Vicepresedinte- prof. Bianca DAVID, Inspector Scolar Judetean Ilfov; Secretar-prof. Lisaveta OCNEANU.
Vreau sa multumesc in numele intregului corp de cadre didactice si, desigur, al elevilor participanti domnului Inspector Scolar General prof. Doru Marian CAPRITA (Imagine), fara de a carui contributie nimic nu se intampla la Tulcea in perioada 17-21 aprilie 2011.
DAR, aceasta mica sectiune tin sa o dedic ARGINTULUI VIU al acestei olimpiade - DOAMNEI BIANCA DAVID (Imagine). Noi stim cata munca a depus si poate ar fi bine sa stie toata lumea. A fost INIMA si SUFLETUL acestei actiuni educative. A ,,zburat" pur si simplu in stanga si in dreapta, asigurandu-se ca totul este OK si parerea mea este ca a fost. Micile inadvertente trebuiau sa apara, altfel nu era nimic UMAN. In general, totul a iesit FOARTE BINE si ii multumim frumoasei si desteptei doamne BIANCA si, desigur, si acelor persoane care au depus mult efort fizic si psihic! In sectiunile speciale ma voi ocupa si de acele persoane care nu s-au ,,vazut" prea mult, dar care au fost SUPORTUL acestei actiuni. TUTUROR LE MULTUMIM!!!